Цей pецепт має бути в кожної гоcподині. Кoтлети без гpaма м’яса, які нeможливо відpізнити від м’яcних

Новини

Ці котлетки не відрізнити від м’ясних.

Навіть уявити складно, що пісні котлети можуть бути “м’ясними”. І за зовнішнім виглядом, і за ароматом, і навіть на смак, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти

Гречка відварена — 400 г;
Цибуля — 300 г;
Спеції;
Сіль;
Крохмаль або борошно — 1 ст.л. (можна не додавати);
Яйце — 1 шт (за бажанням — можна без нього);

Приготування

Гречку потрібно відварити до готовності і добре остудити.

Можна використовувати вчорашню.

Далі її потрібно подрібнити за допомогою м’ясорубки або блендера. Разом з гречкою подрібнюємо цибулю (співвідношення гречки і цибулі 1:0,8). Можна використовувати м’ясорубку з найдрібнішою сіткою.

Додаємо сіль і спеції. Можна додати зубчик часнику. Спеції краще використовувати ті, які зазвичай додаєте в м’ясні котлети.

Добре все перемішуємо. Якщо фарш сухуватий — додаємо трохи водички. Для “зв’язки” — ложку борошна або крохмалю. Можна додати яйце.

Залишилося котлетки зліпити і обсмажити.

Все точно так само, як звичайні м’ясні.

Щоб котлети краще тримали форму, можна використовувати паніровку. Обсмажуємо з двох сторін до рум’яної скоринки.

Трохи пропарюємо під кришкою. І можна подавати.

Ті, хто не знає, з чого котлети, ні за що не здогадаються, що в складі зовсім немає м’яса. Ну, дуже схожий і смак, і зовнішній вигляд, особливо, якщо додати в фарш яйце.

Смачного!

Джерело