Подаю таку страву з фаршу на святковий стіл. Гості в захваті від цієї смакоти!

Новини

Інгредієнти:

курячий фарш, 1 кг;

цибуля, 1 шт.;

яйця, 2 шт.;

борошно кукурудзяне 2 ст.л.;

борошно пшеничне, 2 ст.л.;

спеції, 2 ч.л.;

лимонний сік, 2 ст.л.;

масло вершкове, 200 г;

сир твердий, 100 г;

кріп;

розпушувач;

олія.

Процес приготування

Заправляємо курячий фарш спеціями, сіллю і перцем, подрібненою цибулею, можна додати 2 ст.л. майонезу.

Сир натираємо на дрібній тертці.

Вершкове масло ріжемо на брусочки. Зелень дрібно рубаємо.

На харчовій плівці робимо коржик з фаршу. Брусочок масла обвалюємо в зелені кропу, кладемо в середину коржика з фаршу і за допомогою плівки, загортаємо в “пальчик”. Обвалюємо в борошні.

Наступна котлетка – масло обвалюємо в сирі і загортаємо в коржик фаршу. Чергуючи види котлеток – масло обвалюємо в кропі або в сирі.

Відправляємо котлети на 30 хвилин в морозилку.

Для кляру змішуємо яйця з лимонним соком, солимо, додаємо куркуму, паприку, сухий часник, чверть склянки води і 2 види борошна, розпушувач або соду, погашену оцтом. Вимішуємо кляр, має вийти консистенція не надто густої сметани.

Розігріваємо багато олії. Вмочуємо пальчики в клярі і обсмажуємо з усіх боків до золотистої скоринки.

Смачного!

Джерело