Неперeвершене тісто на майонезі для будь-якої випічки! Рецепт завжди вдалої випічки!
Неперeвершене тісто на майонезі для будь-якої випічки. Залізобетонний рецепт завжди вдалої випічки
Ось такий простий рецепт тіста на майонезі підходить, абсолютно, для будь-якої випічки. Інгредієнтів мінімум, результат радує завжди.
Якщо у Вас ще немає такого рецепта, збережіть цей, адже такий рецепт повинен бути в Ваших кулінарних закладках.
Інгредієнти:
- 150 гр майонезу;
- 0,5 чайної ложки солі;
- 3 чайних ложки цукру;
- 25 гр дріжджів;
- близько 4 склянок борошна;
- 1 склянка води.
Приготування:
- Дріжджі розвести у воді, додати майонез, сіль, цукор.
- Всипати борошно поступово, щоб вийшло м’яке, еластичне тісто. Яйця і олія в цьому тісті не потрібні, в майонезі це справді є.
- Накрити тісто серветкою, дати постояти близько 1,5 годин, піднятися.
- За цей час тісто треба кілька разів обім’яти і можна братись до випічки.