Не зрівняти з магазинним: рецепт неймовірно паштету, що буде танути в роті

Новини

Намазка з курячого філе стане чудовим доповненням як до святкового столу, так і для смачних сніданків.

Паштет – проста і дуже смачна закуска, яка чудово підійде для сніданку, перекусу або начинок. Намазки готують з печінки, риби, м’яса, овочів, грибів і навіть трюфелів, додаючи пряні спеції, зелень, горіхи або оливки. Однак Главред знайшов досить простий рецепт паштету з курячого філе.

Кулінарна блогерка на своїй сторінці у TikTok @lypovva розповіла детально, як за лічені хвилини приготувати смачний паштет, що буде танути в роті.

Інгредієнти:

куряче філе – 300 г;

1 цибуля;

1 морква;

25 грамів вершкового масла;

1 плавлений сир.

Спершу потрібно відварити куряче філе та подрібнити його на волокна.

Після очистіть цибулю та моркву. Овочі наріжте на шматочки та відправте на розігріту з вершковим маслом сковороду. Цибулю та моркву потрібно тушкувати до золотистості.

Далі візьміть блендер та додайте туди волокна курячого філе, обсмажені овочі та один плавлений сир. Перебийте до однорідності.

Поставте паштет у холодильник на декілька хвилин, тим часом підсушіть хліб до хрусткої скоринки. Потім щедро намажте паштет на тост і прикрасьте його зеленню.

Намазка з курячого філе стане чудовим доповненням як до святкового столу, так і для смачних сніданків.

Смачного!