Всі заслуговуємо на критику. Олександр Зінченко — про другу поразку збірної України на старті Ліги націй

Новини

Збірна України з двох поразок розпочала сезон Ліги націй УЄФА — після матчу з Албанією (1:2) мінімально поступилася команді Чехії (2:3).

Вперше в офіційних матчах Синьо-Жовті програли Чехії, після двох очних перемог 2018 року. Поразка також залишає команду Сергія Реброва на останній, четвертій сходинці квартету В4 без набраних очок.

У центрі поля в Празі майже повний матч провів Олександр Зінченко — на 84-й хвилині його замінив Олександр Піхальонок. Після фінального свистка футболіст наголосив: відповідальність за поразки лягає на увесь колектив збірної.

Розумію, що ми всі заслуговуємо на критику. Результат, на жаль, стався. Але я б хотів попросити кожного вболівальника та експерта, який багато говорить поза футбольним полем: я все розумію, ми повністю заслуговуємо на критику, але я б не розподіляв ці негативні результати на когось — головного тренера чи ще когось, — пояснив Олександр у коментарі MEGOGO.

Ми всі команда: тренерський штаб, гравці. Особисто футболісти виходять на поле і намагаються здобути позитивний результат. Ми всі як команда разом перемагаємо та програємо.

Хотів би подякувати за неймовірну підтримку, що була на стадіоні, а також після невдалих ігор у минулому. Вірні вболівальники завжди поруч із нами, ми їх відчуваємо.

До виступів національна команда повернеться у жовтні, коли в номінально домашніх матчах дивізіону В Ліги націй прийматиме Грузію та Чехію.